Hozzáadás a kosárhoz
A terméket hozzáadása megtörtént
A termék ára tartalmazza az ÁFA összegét
4790Ft
53 Ft / 1 kapszula
27% áfát tartalmaz
Mennyiség:
 
-10% MINDENRE KÓD: ALL10
7483 személy vásárolta meg ezt a terméket
ALLNUTRITION MACA
KISZERELÉS: 90 KAPSZULA, ADAGOK SZÁMA: 90, LEPIDIUM MEYENII KIVONAT: 500 MG

MIÉRT FOGYASZD AZ ALLNUTRITION MACA KÉSZÍTMÉNYT?

  1. A MACA SEGÍT A MEGFELELŐ ELLENÁLLÓ KÉPESSÉG MEGŐRZÉSÉBEN
  2. SEGÍT A TERMÉSZETES SZEXUÁLIS AKTIVITÁS ÉS ENERGIA MEGŐRZÉSÉBEN
  3. FOKOZZA A FIZIKAI ÉS PSZICHÉS TELJESÍTMÉNYT
  4. A MACA BÁRMILYEN SPORT ESETÉN IDEÁLIS

Az ALLNUTRITION MACA fizikailag aktív életet élőknek készült étrend-kiegészítő, perui zsázsa – úgynevezett maca – kivonatával. Sok aminosavat, növényi hormont, vitamint és ásványi anyagot tartalmaz. Főként fokozott fizikai és pszichés igénybevétel esetén, sportolóknak és aktív életet élőknek ajánlott. Hosszan tartó, enyhe stimulálást eredményez, miközben csökkenti a stresszt, és tettre sarkall. A macát memóriajavító készítménynek is tartják, mely segít az ismeretek elsajátításában.

MIKOR AJÁNLOTT AZ ALLNUTRITION MACA FOGYASZTÁSA?
NAPI 1 KAPSZULÁT VEGYÉL BE VÍZZEL
Tápérték:1 kapszula / tabletta (1 adag)
Perui paprika gyökér kivonat 500 mg
Összetevők: lepidium meyenii gyökér kivonat, kapszulahéj: zselatin, víz, csomósodást gátló szerek: zsírsavak magnézium sói, szilícium-dioxid, festék: vas-oxidok és -hidroxidok

Ügyfelek véleményei

Az „Ellenőrzött vásárlás” szöveggel jelölt vélemény azt jelenti, hogy Allnutrition.hu áruházunkban fiókkal tudjuk igazolni az árut vásárló fogyasztót. Így ellenőrizzük a véleményírót, hogy valóban vásárolt-e termékeinkből, és a megvásárolt terméket használta-e.

FIGYELEM - a leírások másolása és terjesztését Boltunk Allnutrition.hu © 2024 tiltja. 1994. február 4-i törvény a szerzői és szomszédos - jogokról (Hiv. Közl.. 2006. évi 90. z., 631. tétel, a későbbi változtatásokkal)

Az Ön kosara (...)
A terméket hozzáadása megtörtént A terméket eltávolítása megtörtént Az Ön kosarába más berendezésből való termékek kerültek be Visszavezettük a kosarát a másik berendezésből
A kosár értéke : ...
A termék ára tartalmazza az ÁFA összegét