- ÍZLETES MANDULA TEJCSOKOLÁDÉBAN, FAHÉJ HOZZÁADÁSÁVAL
- LEGMAGASABB MINŐSÉGŰ ÖSSZETEVŐKBŐL ÁLL
- MALTITTAL ÉDESÍTVE
- HOZZÁADOTT CUKOR NÉLKÜL!
- A NAP BÁRMELY SZAKÁBAN KIVÁLÓ RÁGCSÁLNIVALÓ
- TÖKÉLETES ÉDESSÉGPÓTLÓ
- 300 G MANDULAŐRÜLET
A NUTLOVE szerelem, mely függőséget okoz!
Az ALLNUTRITION NUTLOVE WHOLENUTS ALMONDS IN MILK CHOCOLATE AND CINNAMON ropogós mandula fahéjas tejcsokoládéban. Ha szereti a dióféléket, a tejcsokoládét és a fahéjat, akkor Ön számára ez tökéletes snack. A fahéj hatására a mogyoró jellegzetesen édes-fűszeres ízű és aromájú lesz.
A "csokoládékéreg” alá rejtett mandula szervezetünk számára értékes tápanyagok forrása. Fehérjében és telítetlen „jó” zsírsavakban gazdag. A nagy mennyiségű szénhidrát mellett a mandula B3-vitamint, E-vitamint és káliumot is tartalmaz.
A NUTLOVE WHOLENUTS ALMONDS IN MILK CHOCOLATE AND CINNAMON készítményben cukorhelyettesítőként maltitot használtunk a cukorral megegyező arányban, így a receptet nem kell módosítani, és nem kell más hozzávalókkal helyettesíteni.
Az ALLNUTRITION NUTLOVE WHOLENUTS ALMONDS IN MILK CHOCOLATE AND CINNAMON készítmény sokféleképpen felhasználható. Saláták, gyümölcs- vagy fagylaltos desszertek ízesítésére. Müzlihez, zabkásához vagy natúr joghurthoz egyaránt adható. Persze egyenesen a dobozból a legfinomabb.
MANDULA
A mandula tápértékét esszenciális telítetlen zsírsavtartalmának, kálium-, magnézium- és antioxidáns-, niacin- (PP) és a fiatalság vitaminjának tartott E-vitamintartalmának köszönheti. Mivel ezekben az alkotóelemekben gazdag, így támogatja a keringési rendszert és az agyműködést, segít sportolóknak, hogy kiemelkedő eredményeket érjenek el, és megkönnyíti a hatékony fogyókúrázást. Nem hiába nevezik a mandulát a diófélék királyának! Próbálja ki, hogy miként javít közérzetén!
Diók és magvak közül a mandula magas növényifehérje-tartalmával (kb. 21 g / 100 g) is kitűnik, és erre a fizikailag aktív embereknek amúgy is fokozott igényük van, ráadásul az élelmirost-tartalma is különösen magas. A mandulában jelen lévő niacin megelőzi a fáradtságérzetet. A mandulában lévő magnézium befolyásolja az anyagcsere-változásokat, növeli a stressztűrő-képességet, és megelőzi az izomgörcsöt. A gyomorpanaszok drámaian befolyásolják a sporteredményeket, ezért a sportolók szívesen nyúlnak olyan, rostban gazdag élelmiszerhez, mint amilyen a mandula. A mandulával bevitt kalória igazi energiainjekció!
FAHÉJ
A fahéj számos egészséges anyag kincstára – közülük is a fahéjaldehid a legfontosabb, emiatt van annyira különleges illata a fahéjnak. A fahéj energiát és vitalitást ad, remek kalcium-, vas- és mangánforrás. Élénkíti az emésztést, élelmi rosttal látja el a szervezetet, megelőzi a túlzott savtermelést, és hasmenésgátló hatású. Lassítja a baktériumok és az élesztő szaporodását, így természetes tartósítószerként is alkalmazható. Gyulladáscsökkentő hatású.