Hozzáadás a kosárhoz
A terméket hozzáadása megtörtént
3990Ft
798 Ft / 100 g
Mennyiség:
 

Ingyenes szállítás 18 990 Ft-tól

30% Kedvezmény - DIÉTÁS ÉLELMISZER kategóriára
KÓD: LOVE
11434 személy vásárolta meg ezt a terméket
ALLNUTRITION XILIT
KISZERELÉS: 500 G, ADAGMENNYISÉG: 100, SZÉNHIDRÁT: 4,99 G
MIÉRT FOGYASSZ ALLNUTRITION XILITET?

  1. A FEHÉR CUKOR TERMÉSZETES HELYETTESÍTŐJE
  2. UKORBETEGEKNEK AJÁNLOTT
  3. MINDENFÉLE SÜTEMÉNYHEZ ÉS GYÜMÖLCSBEFŐTTHÖZ IDEÁLIS
  4. 40%-KAL KEVESEBB KALÓRIÁT TARTALMAZ, MINT A CUKOR

Az ALLNUTRITION XILIT természetes eredetű vegyület, mely az ún. poliolok csoportjába tartozik. A természetben számos növény, pl. zöldségek, gyümölcsök és a nyírfa rostos és fás elemeinek alkotóelemeként fordul elő. Először nyírfából nyerték ki, ezért nevezik nyírfacukornak. A xilit megjelenése a hagyományos cukorra hasonlít, íze is hasonló. A hasonlóság azonban ebben ki is merül. A különbségek a felszívódási és metabolizálódási fázisban jelennek meg. A xilit fogyasztás után nem vált ki lényeges glükózválaszt, sem inzulinválaszt. Ezért is ajánlott inzulinháztartási zavarokban szenvedőknek, pl. cukorbetegeknek. Továbbá a xilit édesebb és alacsonyabb kalóriatartalmú a cukornál (1 g xilitben alig 2,4 kcal van, míg 1 g szacharózban 4 kcal), ezért a xilittel édesített ételek energiatartalma alacsonyabb. Diétázók a xilittel könnyen szabályozhatják testsúlyukat. Lassítja a gyomor kiürülését, így fokozza a telítettségérzést, és ezáltal csökkenti az általános táplálékbevitelt. A xilit nem fermentálódik a tápcsatornában úgy, mint a glükóz, a fruktóz vagy a szacharóz. Fontos, hogy a xilit a cukorral szemben nem rontja a fogakat, ezért segíti a fogszuvasodással szembeni küzdelmet. Túlzott fogyasztása hashajtó hatású lehet.

MIKOR AJÁNLOTT AZ ALLNUTRITION XILIT FOGYASZTÁSA?
HASZNÁLJA CUKORPÓTLÓKÉNT, KEVERJE ITALOKHOZ, ÉTELEKHEZ, DESSZERTEKHEZ ÉS PÉKSÜTEMÉNYEKHEZ

Ajánlott adagolás Ajánlott használat: keverje italokhoz, ételekhez, desszertekhez vagy péksüteményekhez! Fokozatosan ajánlott bevezetni az étrendbe, és maximum napi 3-szor 5 grammot (1 kanállal) ajánlott fogyasztani. A termék nem helyettesíti a kiegyensúlyozott étrendet. Kiegyensúlyozott étrend és egészséges életmód javasolt. Érzékenység esetén nem szabad fogyasztani! Ne lépd túl az ajánlott napi fogyasztási mennyiséget (15 g)! Túlzott fogyasztása hashajtó hatású lehet. Száraz és hűvös helyen, gyermekektől elzárva tartandó. Származási ország: Finnország.

Tápérték:100 gramm5 g (1 adag)
Tápérték 1005 kJ / 240 kcal 50 kJ / 12 kcal
zsír 0 g 0 g
Telített zsírsavak 0 g 0 g
Szénhidrát 99,8 g 4,99 g
ebből cukrok 0,2 g 0,01 g
ebből poliolok 98,5 g 4,925 g
Fehérje 0 g 0 g
0,01 g 0 g
Összetevők: xilit
Vélemények száma az Ön nyelvén: 0
Más nyelvű vélemények száma: 44

Ügyfelek véleményei

Az „Ellenőrzött vásárlás” szöveggel jelölt vélemény azt jelenti, hogy Allnutrition.hu áruházunkban fiókkal tudjuk igazolni az árut vásárló fogyasztót. Így ellenőrizzük a véleményírót, hogy valóban vásárolt-e termékeinkből, és a megvásárolt terméket használta-e.

FIGYELEM - a leírások másolása és terjesztését Boltunk Allnutrition.hu © 2024 tiltja. 1994. február 4-i törvény a szerzői és szomszédos - jogokról (Hiv. Közl.. 2006. évi 90. z., 631. tétel, a későbbi változtatásokkal)

Az Ön kosara (...)
A terméket hozzáadása megtörtént A terméket eltávolítása megtörtént Az Ön kosarába más berendezésből való termékek kerültek be Visszavezettük a kosarát a másik berendezésből