L-karnitinok

Osztályozás
L-CARNI

22

> ALLNUTRITION L-CARNI KISZERELÉS: 1000 ML, ADAG: 33, L-KARNITIN: 3000 MG MIÉRT FOGYASSZ ALLNUTRITION L-CARNIT? Az L-KARNITIN SEGÍTI A FOGYÓKÚRÁZÁST EGYEDÜLÁLLÓ ...

8 490 Ft
L-Carnitine Complex

6

Felgyorsítja a zsírégetést aerob edzés során Energetizáló és stimuláló hatása van. Felgyorsítja az anyagcserét. 1. Mi az L-karnitin komplex? Az L-karnitin komplex ...

5 090 Ft

Jelenleg kizárólag a kínálatban elérhető termékeket nézi át. Itt találhatók a kategória nem elérhető termékei L-karnitinok.

Az L-karnitin a legismertebb és legelterjedtebb készítmény a testzsír csökkentésére. Ez egy természetes anyag, amely aminosavakból származik. Felelős a zsíroknak a mitokondriumokba történő szállításáért, ahol energiává alakítja őket. Ezenkívül az l-karnitin méregtelenítő funkcióval is rendelkezik. Segít a mitokondriumokban lévő közepes és rövid szénláncú zsírsavak eltávolításában, amikor azok mennyisége eléri a toxikus szintet.

Az l-karnitin hatása a zsír energiává alakítása. A zsírszövetre gyakorolt hatása mellett az l-karnitin növeli a fáradtsággal szembeni ellenállást és javítja a regenerációt. Az L-karnitin fokozza az anyagcserét, lehetővé téve a nagyobb energiafelhasználást a nap folyamán. Ez a kiegészítő fontos szerepet játszik a hosszan tartó edzés során, amikor a szervezet arra kényszerül, hogy a maradék energiát a zsírtartalékokból merítse. 

A kiegészítés befolyásolja az aerob kapacitást és az izomállóképességet, valamint megakadályozza az izomkatabolizmust. Az L-karnitin egy vitaminszerű anyag. A húsban és a tejben is megtalálható. Mivel a legtöbben nem biztosítanak megfelelő mennyiségű l-karnitint, érdemes további kiegészítést szedni kapszula vagy folyadék formájában.

Ennek a kiegészítőnek a használata sportolók és fogyókúrázók számára ajánlott. A fizikailag aktív embereknek jelentősen nagyobb az igényük az l-karnitinre. Az L-karnitin ajánlott dózisa súlycsökkentő program esetén napi 2 g, nehéz edzés esetén pedig hasonló értékek.

Az Ön kosara (...)
A terméket hozzáadása megtörtént A terméket eltávolítása megtörtént Az Ön kosarába más berendezésből való termékek kerültek be Visszavezettük a kosarát a másik berendezésből