Vanília
Tápérték: | 100 gramm | 35 g (1 adag) |
Tápérték
|
1603 kJ / 383 kcal
|
561 kJ / 134 kcal
|
zsír
|
4,3 g
|
1,5 g
|
ebből: telített zsírsavak
|
0,6 g
|
0,2 g
|
Szénhidrát
|
11 g
|
3,9 g
|
beleértve a cukrokat is
|
4 g
|
1,4 g
|
Fehérje
|
74 g
|
26 g
|
só
|
0,9 g
|
0,3 g
|
L-alanin
|
3,8 g
|
1,3 g
|
L-arginin
|
1,6 g
|
0,6 g
|
L-aszparaginsav
|
8,4 g
|
2,9 g
|
L-cisztein
|
1,6 g
|
0,6 g
|
L-glutaminsav
|
14 g
|
4,9 g
|
glicin
|
1,1 g
|
0,4 g
|
L-hisztidin
|
1,3 g
|
0,5 g
|
L-izoleucin
|
4,9 g
|
1,7 g
|
L-leucin
|
8,1 g
|
2,8 g
|
L-lizin
|
7,3 g
|
2,6 g
|
L-metionin
|
1,7 g
|
0,6 g
|
L-fenilalanin
|
2,3 g
|
0,8 g
|
L-prolin
|
4,2 g
|
1,5 g
|
L-szerin
|
3,5 g
|
1,2 g
|
L-treonin
|
5,1 g
|
1,8 g
|
L - triptofán
|
1,1 g
|
0,4 g
|
L-tirozin
|
2 g
|
0,7 g
|
L-valin
|
4,5 g
|
1,6 g
|
95%-os fehérjekészítmények (ultraszűrt wpc tejsavófehérje koncentrátum (tejből), wpi-cfm® tejsavófehérje-izolátum (tejből)), aromák, közepes szénláncú zsírsavolaj (mct olaj), fruktóz, savasságot szabályozó anyagok - citromsav, nátrium-citrátok, sűrítőanyagok - gumiarábikum, xantángumi, nátrium-karboxi-metil-cellulóz, édesítőszerek - aceszulfám k, szukralóz, emulgeálószer - lecitinek (szójából), só, színezékek: karotinok (a), kármin (b), riboflavinok (c), e 150c (d), e 150d (e), e 133 (f), patentkék v (g), indigókármin (h), klorofillok és klorofillinek (i), kurkumin (j), antocianinok (k), paprikakivonat (l), betanin (m), növényi szén (n)
tej, tojás, szója, földimogyoró, földimogyoró, glutént tartalmazó gabonafélék, halak, kagylófélék, puhatestűek