Változat:
banán
karamell tofe
csokoládé mogyoró
csokoládé mogyoróvaj
sütik
finom eper
dupla gazdag csokoládé
francia vanília
tejcsokoládé
megedénytelen
vanília jégkrém
fehér csokoládé málna
Hozzáadás a kosárhoz
A terméket hozzáadása megtörtént
31990Ft
1 403 Ft / 100 g
és kosárhoz adás
 

Ingyenes szállítás 18 990 Ft-tól

37496 személy vásárolta meg ezt a terméket
  • Négy fehérjeforrás
  • A legmagasabb tápérték és anabolikus aktivitás
  • Regeneráció és étrend támogatása
  • Tökéletes edzés után vagy étkezések kiegészítéseként
  • Kiváló oldhatóság és íz

A 100% WHEY GOLD STANDARD by OPTIMUM NUTRITION a legjobb minőségű fehérje kiegészítők közé tartozik, amelyek teljes egészében tejsavófehérje-koncentrátumon és -izolátumon alapulnak. Ennek köszönhetően a 100% WHEY GOLD STANDARD™garantálja a fehérjék és peptidek legmagasabb biológiai értékét, valamint a leggyorsabb felszívódást az emésztőrendszerben, a sportoló szervezet számára.

100% WHEY GOLD STANDARD™ jellemzői:

A 100% WHEY GOLD STANDARD™ minden adagja 24 g biológiailag legmagasabb értékű tejsavófehérjét biztosít, amely az OPTIMUM NUTRITION által előállított tejsavó fehérjefrakciók négykomponensű speciális keveréke. Ez az egyedülálló, alacsony hőmérsékleten előállított formula tejsavófehérje-koncentrátumot (WPC), tejsavófehérje-ioncserélő (IE) izolátumot, Cross Flow mikroszűrt CFM tejsavófehérje-izolátumot és hidrolizált fehérje termékeket tartalmaz. Amely rendkívül értékes a szervezet számára.

OPTIMÁLIS TÁPLÁLKOZÁS – IGAZI ERŐ

True Strength – ez a szlogen, amely mindig is elkísért minket és a legjobban tükrözi, hogy az Optimum Nutrition mit szeretne nyújtani számodra. Csakúgy, mint te az edzéseken, ő is a legjobbat adja, és soha nem adja fel. Ott van, hogy leküzdjük a nehézségeket, elérjük a célokat és értékeljük az eredményeket... újra és újra. Az ON a te megbízható partnered a táplálékkiegészítésben.

Ugyanilyen szenvedéllyel közelítjük meg termékeink megalkotását. Kevesek egyikeként, saját gyárainkban állítjuk elő termékeinket, teljes mértékben ellenőrizve minden egyes összetevő minőségét – mind a tejsavót, mind a végterméket előállító üzemeink technológiailag a legfejlettebbek és a legjobbak közé tartoznak a világon.

Te emeled a szintet az edzés során, a 100% WHEY GOLD STANDARD™ pedig segít ebben és biztosítja a táplálékpótlás optimális eredményét.

BIZALOM

Az Optimum Nutrition 1986 óta támogatja a sportolókat. Kevés márka egyikeként saját üzemekkel rendelkezik - a tejüzemektől a legfejlettebb feldolgozó üzemekig, valamint egy fejlesztési részleggel, amely számos élelmiszeripari termékhez hoz létre szabadalmaztatott összetevőket. Ennek eredményeként, számos országban professzionális sportklubok és válogatottak minősített beszállítói vagyunk.

A gyártási folyamat teljes ellenőrzésének köszönhetően, biztos lehetsz benne, hogy a 100% WHEY GOLD STANDARD™minden további terméke, pontosan ugyanolyan kiváló ízű és minőségű összetevőkkel rendelkezik, és tökéletesen oldódó is.

A tápérték és a súly az ízektől függően változhat.

Íz:
Tápérték:100 gramm30 g (1 adag)
Tápérték 1577 kJ / 376,667 kcal 473 kJ / 113 kcal
zsírok 4,3 g 1,29 g
beleértve a telített savakat 1,3 g 0,39 g
Szénhidrát 4,333 g 1,3 g
beleértve a cukrokat is 2,333 g 0,7 g
Fehérje 80 g 24 g
0,2 g 0,06 g
Összetevők: fehérjekeverék [tejből] (98%) (tejsavófehérje-izolátum, tejsavófehérje-koncentrátum, tejsavófehérje-izolátum hidrolizátum [emulgeálószer: lecitin [szója]), aromák [tej], szín: kurkumin, sűrítőanyag: xantángumi, édesítőszerek: szukralóz, aceszulfám k
Allergének: tej, szója, glutént tartalmazó gabonafélék, tojás, földimogyoró, földimogyoró
Vélemények száma az Ön nyelvén: 0
Más nyelvű vélemények száma: 380

Ügyfelek véleményei

Az „Ellenőrzött vásárlás” szöveggel jelölt vélemény azt jelenti, hogy Allnutrition.hu áruházunkban fiókkal tudjuk igazolni az árut vásárló fogyasztót. Így ellenőrizzük a véleményírót, hogy valóban vásárolt-e termékeinkből, és a megvásárolt terméket használta-e.

FIGYELEM - a leírások másolása és terjesztését Boltunk Allnutrition.hu © 2024 tiltja. 1994. február 4-i törvény a szerzői és szomszédos - jogokról (Hiv. Közl.. 2006. évi 90. z., 631. tétel, a későbbi változtatásokkal)

Az Ön kosara (...)
A terméket hozzáadása megtörtént A terméket eltávolítása megtörtént Az Ön kosarába más berendezésből való termékek kerültek be Visszavezettük a kosarát a másik berendezésből