Hozzáadás a kosárhoz
A terméket hozzáadása megtörtént
-22% 4 990 Ft 3890Ft
3 890 Ft / 1 szt.
A termék legalacsonyabb kiskereskedelmi ára az akciót megelőző 30 naponbelül: 3 890 Ft
Mennyiség:
 

Ingyenes szállítás 18 990 Ft-tól

30% Kedvezmény - DIÉTÁS ÉLELMISZER kategóriára
KÓD: LOVE
799 személy vásárolta meg ezt a terméket
  • MULTISPORT, RUGALMAS
  • GYORSAN SZÁRADÓ, PUHA
  • 90% POLIÉSZTER, 10% POLIAMID
  • SFD LOGÓ HÍMEZVE
  • 70 x 120 cm

SFD mikroszálas törülköző, amely alkalmas edzésre éppúgy, mint strandolásra, pihenésre. Praktikus elasztikus pánttal van ellátva, amely megkönnyíti az összecsukást és a szállítást, gyorsan száradó tulajdonságokkal.

Multisportos, rugalmas, kényelmes törölköző!

A törölköző egyedi anyagkeverékből készült:90% poliészterből és 10% poliamidból, ami tartós és puha tapintású terméket eredményez. A 190 g/m²-es súlya miatt könnyű, mégis rendkívül hatékonyan szívja fel a nedvességet. A címke könnyen eltávolítható a teljes kényelem érdekében.

A 70 x 120 cm-es praktikus méreteknek köszönhetően a törölköző elég tágas ahhoz, hogy megfeleljen az edzés vagy egyéb tevékenységek során felmerülő igényeknek. Akár az edzőteremben, akár a medencében vagy a szabadban. Ez a törölköző tökéletes társ, amely nemcsak kényelmét biztosítja, hanem segít a megfelelő higiénia fenntartásában is a fizikai tevékenység során.

Vélemények száma az Ön nyelvén: 0
Más nyelvű vélemények száma: 4

Ügyfelek véleményei

Az „Ellenőrzött vásárlás” szöveggel jelölt vélemény azt jelenti, hogy Allnutrition.hu áruházunkban fiókkal tudjuk igazolni az árut vásárló fogyasztót. Így ellenőrizzük a véleményírót, hogy valóban vásárolt-e termékeinkből, és a megvásárolt terméket használta-e.

FIGYELEM - a leírások másolása és terjesztését Boltunk Allnutrition.hu © 2024 tiltja. 1994. február 4-i törvény a szerzői és szomszédos - jogokról (Hiv. Közl.. 2006. évi 90. z., 631. tétel, a későbbi változtatásokkal)

Az Ön kosara (...)
A terméket hozzáadása megtörtént A terméket eltávolítása megtörtént Az Ön kosarába más berendezésből való termékek kerültek be Visszavezettük a kosarát a másik berendezésből