Hozzáadás a kosárhoz
39990Ft
Mennyiség:
 

Ingyenes szállítás 17 990 Ft-tól

1387 személy vásárolta meg ezt a terméket
  • Növeli a tesztoszteron termelést
  • Gátolja az ösztrogén hatását
  • Modulálja az aromatáz enzim aktivitását
  • Maximalizálja az izomnövekedést és az erőt
  • Felgyorsítja az izomtömeg és -erő építésének folyamatát
  • Javítja a szexuális teljesítményt
  • Gátolja a katabolizmust

Universal Nutrition - Animal Test - bár a név évek óta ugyanaz, a tudósok folyamatosan fejlesztik az összetételt, hogy miután befejezted a fogyasztását, kedvenc táplálékkiegészítőddé váljon. A jelenlegi összetétel jelentősen eltér a régitől? Természetesen. Azok szerint, akiknek volt idejük tesztelni az új verziót, ez jobb, mint elődje. A gyártó azt állítja, hogy az új Animal Test csak a leghatékonyabb szabadalmaztatott összetevőkből áll, amelyek bizonyítottan hatékonyak. Miután megnézted a címkét, az tény, hogy az összetevők más étrendkiegészítőkben is megtalálhatók, és valóban hatékonyak. Tehát nézzük meg őket közelebbről.
Etykieta produktu

Alapértelmezett

Kliknij aby powiększyć
Vélemények száma az Ön nyelvén: 0
Más nyelvű vélemények száma: 18

Ügyfelek véleményei

Az „Ellenőrzött vásárlás” szöveggel jelölt vélemény azt jelenti, hogy Allnutrition.hu áruházunkban fiókkal tudjuk igazolni az árut vásárló fogyasztót. Így ellenőrizzük a véleményírót, hogy valóban vásárolt-e termékeinkből, és a megvásárolt terméket használta-e.

FIGYELEM - a leírások másolása és terjesztését Boltunk Allnutrition.hu © 2023 tiltja. 1994. február 4-i törvény a szerzői és szomszédos - jogokról (Hiv. Közl.. 2006. évi 90. z., 631. tétel, a későbbi változtatásokkal)

Az Ön kosara (...)
A terméket hozzáadása megtörtént A terméket eltávolítása megtörtént Az Ön kosarába más berendezésből való termékek kerültek be Visszavezettük a kosarát a másik berendezésből