Hozzáadás a kosárhoz
A terméket hozzáadása megtörtént
-17% 590 Ft 490Ft
612 Ft / 100 ml
A termék legalacsonyabb kiskereskedelmi ára az akciót megelőző 30 naponbelül: 490 Ft
Mennyiség:
 

Ingyenes szállítás 18 990 Ft-tól

30% Kedvezmény - DIÉTÁS ÉLELMISZER kategóriára
KÓD: LOVE
3325 személy vásárolta meg ezt a terméket
COLLAROSE FISH SHOT
KISZERELÉS: 80 ML, ADAGOK SZÁMA: 1, VERISOL® B kollagén-hidrolizátum: 5000 MG,

MITŐL KÜLÖNLEGES A COLLAROSE FISH SHOT?

  1. RUGALMASABB BŐR
  2. RÁNCCSÖKKENTÉS
  3. CELLULIT CSÖKKENTÉSE
  4. KÖRÖM NÖVEKEDÉSE ÉS EGÉSZSÉGE
  5. ERŐS ÉS RAGYOGÓ HAJ

Elébe menve elvárásaiknak, elkészítettük kedvenc kollagén COLLAROSE FISH termékünket kényelmes shot formájában. A 80 ml űrtartalmú flakon egy teljes adag fogyasztásra kész, málna-szamóca ízű COLLAROSE FISH SHOT-ot tartalmaz, amelyet akár mindig magánál tarthat. Ha Önnek az idő a legértékesebb, vagy nem szeret „játszogatni“ a por alakú kiegészítők előkészítésével, feloldásával, akkor a terméknek ezt a formáját kedvelni fogja.

A kész shot forma jobb-e vagy rosszabb-e a por formájú COLLAROSE FISH-nál?

Mindkét termék hatása és hatékonysága ugyanolyan, mivel az összes aktív összetevő - azaz kollagén peptidek, C vitamin, hialuronsav mennyisége - egy egyszeri adagban mindkettőnél azonos. A termékek csak a tálalás formájában különböznek. A shot egy fogyasztásra kész ital, a por alakú változatot pedig egy pohár vízben kell feloldani. 1 shot 1 mérőkanálnyi port jelent.

Mi a kollagén?

A kollagén bőrünk sejtjeinek fő kötőanyagát képező fehérje, amely a bőr szárazanyagának 80%-t teszi ki. A kollagénnek köszönhetően bőrünk ruganyos és sima. A kellő mennyiségű kollagén hiánya leginkább az arc és a nyak bőrén szembetűnő, és olyan tünetei vannak, mint a ráncok és a barázdák. Ilyenkor a bőr lesüllyed és petyhüdtté válik, mivel a kollagén elvesztésével együtt elveszti rugalmasságát.

Tudja, hogy a kollagén név a görög nyelvből származik, amelyben a „kolla“ szó ragasztót jelent?

Kinek hasznos a COLLAROSE FISH?

A COLLAROSE FISH ideális kiegészítő az olyan nők számára, akik bőre a napsugárzás túlzott hatásának van kitéve, vagy akik sok időt töltenek a számítógép vagy a telefon képernyője előtt, továbbá mindazok számára, akiknek étrendje nem tartalmazza azokat az anyagokat, amelyek nélkülözhetetlenek az egészséges és fiatalos bőr megőrzéséhez. A készítményt különösen olyan hölgyeknek ajánljuk, akik számára fontos, hogy szépen nézzenek ki, lassítani kívánják a bőr öregedését és javítani annak üdeségét, színét és rugalmasságát.

Mitől különleges ez a termék?

A COLLAROSE FISH SHOT nem egy közönséges termék, amely az élelmiszerekben vagy egyes olcsó kiegészítőkben használt ipari kollagénen alapul. A mi termékünkben a kollagén nem közönséges formában, hanem bioaktív kollagén-peptidek formájában van jelen.

A COLLAROSE FISH SHOT szabadalmaztatott és a német GELITA gyógyszeripari konszern által gyártott VERISOL bioaktív kollagénpeptideket tartalmaz, amelyek belülről hatnak a kollagéntermelésre, aminek eredményeként új kollagénszálak képződnek a bőr teljes területén, különösen az arcon.

Hogyan hat? A szervezet a kollagénpeptideket nem komplett kollagénként ismeri fel, és ennek következtében növeli a természetes kollagén termelődését a bőr sejtjeinek helyreállítása végett.

Mi azonban járulékosan növeltük a hatóerejét olyan aktív összetevőkkel, mint: C vitaminnal, biotinnel és hialuronsavval. Ennek köszönhetően a COLLAROSE FISH SHOT használata biztosítja sok olyan összetevő pozitív hatásának szinergiáját, amelyek rugalmassá teszik a bőrt, ezzel pedig határozottan fokozza a termék hatékonyságát.

C vitamin

A szervezet csak kellő mennyiségű C vitamin mellett képes hatékonyan előállítani kollagént. Ráadásul a C vitamin erősen hat a kollagénszálak végső alakjára, megfelelő és erős struktúrájára.

Biotin

A biotint - más néven H vagy B7 vitamint - nagyon gyakran a FIATALSÁG VITAMINJÁNAK hívják. Sok energiával lát el bennünket, szabályozza hangulatunkat, és javítja a C vitamin felszívódását. Ez egy kivételes vitamin a B-csoportból, és előnyösen hat életünk és egészségünk minőségére. Bár a biotin sok eltérő funkciót lát el, de kétségtelenül a legnépszerűbb a haj, a bőr és a köröm kondíciójára kifejtett hatás.

Ezt igazolják többek között azok a svájci kutatások, amelyek eredményeként a tudósok a vizsgált személyek 2/3-ánál a köröm vastagságának átlag 25%-os növekedését figyelték meg. Megállapították azt is, hogy ez a vitamin fékezi a hajhullást a vitaminhiánytól szenvedőknél, a biotin adagolása után pedig a bőr visszanyeri ragyogását és ruganyosságát.

Hialuronsav

A hialuronsav minden élő szervezetben jelenlévő szerves vegyület. Különleges képessége, hogy megköti a vizet a dermiszben - higroszkóp tulajdonságú. Egyetlen molekula hialuronsav akár 250 vízmolekulát is képes megkötni. A fiatal bőr természetes módon elegendő mennyiségű hialuronsavat tartalmaz, ennek köszönhetően, ruganyos, sima és rugalmas. Az életkorral azonban a hialuron mennyisége csökkenni kezd, így a bőr kezdi elveszíteni vízmegkötő képességét, és megjelennek az első ráncok.

COLLAROSE FISH - MIKOR FOGYASSZUK?

NAPONTA 1 ADAG (80 ML). HASZNÁLAT ELŐTT FELRÁZANDÓ.

Egy adag (1 adagolókanál 6 g) ajánlott 150-200 ml vízben oldva. Napi 1 adagnál ne fogyasszon többet!

Íz: Narancs - Cseresznye
Tápérték:80 ml (1 adag)
VERISOL® kollagén hidrolizátum 5000 mg
C vitamin 120 mg / 150%*
Hialuronsav 30 mg
biotin 2500 µg
*RWS - referencia beviteli érték
Összetevők: víz, verisol® hydrolizat kolagenu rybiego, narancslé sűrítményből, sav: citromsav, aromák, c-vitamin (l-aszkorbinsav), hialuronsav (nátrium-hialuronát), édesítőszer: szukralóz, tartósítószerek: kálium-szorbát, nátrium-benzoát, d-biotin
Vélemények száma az Ön nyelvén: 0
Más nyelvű vélemények száma: 13

Ügyfelek véleményei

Az „Ellenőrzött vásárlás” szöveggel jelölt vélemény azt jelenti, hogy Allnutrition.hu áruházunkban fiókkal tudjuk igazolni az árut vásárló fogyasztót. Így ellenőrizzük a véleményírót, hogy valóban vásárolt-e termékeinkből, és a megvásárolt terméket használta-e.

FIGYELEM - a leírások másolása és terjesztését Boltunk Allnutrition.hu © 2024 tiltja. 1994. február 4-i törvény a szerzői és szomszédos - jogokról (Hiv. Közl.. 2006. évi 90. z., 631. tétel, a későbbi változtatásokkal)

Az Ön kosara (...)
A terméket hozzáadása megtörtént A terméket eltávolítása megtörtént Az Ön kosarába más berendezésből való termékek kerültek be Visszavezettük a kosarát a másik berendezésből