Íz:
citrom
narancs
Hozzáadás a kosárhoz
14290Ft
és kosárhoz adás
 

Ajándék Magic Hearts + 25% kedvezmény
kód: HEART

3-CREATINE MALATE
KISZERELÉS: 500 G, ADAGMENNYISÉG: 166, KREATINMALÁT: 2400 MG

MIRE VALÓ A 3-CREATINE MALATE?

 1. IGAZI SLÁGER! TÖBB EZER ELÉGEDETT VÁSÁRLÓ
 2. LEGMAGASABB MINŐSÉGŰ KREATINMALÁT
 3. KREATIN ÉS ALMASAV KOMBINÁCIÓJA
 4. TÖKÉLETESÍTETT KREATIN KLSZÍTMÉNY
 5. HOZZÁADOTT TAURINNAL ÉS B6 VITAMINNAL
 6. NÖVELI AZ IZOMERŐT ÉS ELLENÁLLÓ KÉPESSÉGÉT RETENCIÓS HATÁS NÉLKÜL
 7. SERKENTI AZ IZOMTÖMEG-NÖVELÉST
 8. MAGAS ANABOLIKUS ÉS KATABOLIKUS AKTIVITÁS
 9. FELGYORSÍTJA AZ EDZÉS UTÁNI REGENERÁLÓDÁST
 10. MONOHIDRÁTOKNÁL SOKKAL JOBBAN OLDÓDIK
 11. BÁRMILYEN SZINTŰ SPORTOLÓKNAK AJÁNLOTT
 12. TÖBB ERŐ ÉS TÖBB ISMÉTLÉS
 13. AKÁR 166 ADAG

Mi az a kreatinmalát?

A trikreatinmalát legmagasabb minőségű kreatinmalát hozzáadott taurin aminosavval és B6-vitaminnal. A kreatinmalát a kreatin továbbfejlesztett, jobban oldódó és nagyobb kémiai stabilitású formája. A B6-vitamin csökkenti a fáradtságérzetet és a kimerültség érzését, és hozzájárul a fehérje és a glikogén megfelelő metabolizmusához.

CREATINE 3-Creatine Malate - Hatások!

A 3-kreatin-malát alkalmazásakor megnő az izmokban a foszfokreatinok formájában rendelkezésre álló kreatintartalék, ez az edzések alatt az adott gyakorlat többszöri ismétlését teszi lehetővé. Az izomsejtek mitokondriumaiba bejutott kreatin először foszfokreatinná alakul, és ezután szervezetünkben ez lesz felelős az ATP szállításért. Következésképpen lehetővé teszi az edzés magas intenzitásának fenntartását, különösen erőnléti és állóképességi edzések esetén. Az ALLNUTRITION 3-Creatine Malate fogyasztásával az anabolikus hatásnak köszönhetően felgyorsítható a test zsírmentes izomtömegének növelése, és csökkenthető az izomszövetek lebomlása (katabolizmus).

Taurin - jellemzők!

A taurin sokoldalú aminosav, egyik alapvető tulajdonsága, hogy segíti az izmok edzés utáni regenerálódását. Ezért is van taurin a 3-Creatine Malate.

Ezenkívül a taurin a glutaminhoz hasonlóan antikatabolikus hatású. Mindkét anyag nitrogént tárol és szállít, a nitrogén pedig kulcsfontosságú szerepet tölt be a sérült izmok edzés utáni helyreállításában . Ennek köszönhetően a szövetek önmagukban is képesek fehérjéket termelni szerkezetük helyreállításához , és nem lesz szükség arra, hogy lebomló izomfehérjékből származó aminosavakat használjanak fel. A katabolizmus folyamata így lelassul, a szervezet regenerálódása pedig veszteségmentes lesz.

3-Creatine Malate - adagolás!

Egymásnak ellentmondó elméletek keringenek arról, hogy milyen adagolásban optimális a kreatin. Az elfogadottak szerint a kreatin napi adagja 5-10 g. Ez nem azt jelenti, hogy ennél nagyobb mennyiség nem szívódik fel, a kisebb mennyiség pedig hatástalan? A válasz: nem. Meglehetősen érdekes gyakorlat a „telítési fázis” bevezetése, ami arról szól, hogy 3-7 napig napi 15-30g kreatin bevitele ajánlott. Így a kreatin szintje gyorsan megnő az izmokban. A „telítési fázis” után már fenntartás céljából kisebb adagok, napi 2-5 g bevitele javasolt.

MIKOR FOGYASSZUNK ALLNUTRITION 3-CREATINE MALATE KÉSZÍTMÉNYT?

NAPI EGY ADAG 300 ML VÍZBEN OLDVA

Ajánlott adagolás

Napi 1 adag. Egy adag: 3 g készítmény 300 ml vízben vagy gyümölcslében oldva. Edzési napok: Egy adag közvetlenül edzés előtt. Edzésmentes napok: Egy adag reggel ébredéskor. Étrend-kiegészítő. A termék nem helyettesíti a kiegyensúlyozott étrendet, elsősorban edzést végző személyeknek készült. Ne lépje túl az ajánlott napi mennyiséget! Figyelem! Használat után a csomagolást mindig zárja vissza! Száraz és hűvös helyen, gyermekektől elzárva tartandó.

Íz:
Tápérték:3g (1 adag)
Kreatin-malát 2400mg
ebből kreatin 1800mg
Taurin 300mg
B6 vitamin 1,5mg / 107,14%*
*RWS - referencia beviteli érték
Összetevők: kreatin-malát, taurin, piridoxin-hidroklorid - b6-vitamin, e414- e414 stabilizátor, savanyúságot szabályozó anyag: almasav, aroma, édesítőszer: szukralóz
Vélemények száma az Ön nyelvén: 0
Más nyelvű vélemények száma: 52

FIGYELEM - a leírások másolása és terjesztését Boltunk Allnutrition.hu © 2022 tiltja. 1994. február 4-i törvény a szerzői és szomszédos - jogokról (Hiv. Közl.. 2006. évi 90. z., 631. tétel, a későbbi változtatásokkal)

Az Ön kosara (...)
A terméket hozzáadása megtörtént A terméket eltávolítása megtörtént Az Ön kosarába más berendezésből való termékek kerültek be Visszavezettük a kosarát a másik berendezésből