Íz:
cola
citrom
fekete ribizli
grapefruit
alma
narancs
trópusi
földieper
meggy
Hozzáadás a kosárhoz
A terméket hozzáadása megtörtént
4890Ft
978 Ft / 100 g
és kosárhoz adás
 

Ingyenes szállítás 18 990 Ft-tól+KIZZERS PROTEIN BAR
KÓD: FREE
15% Kedvezmény KÓD: BIRTHDAY
88391 személy vásárolta meg ezt a terméket
BCAA MAX SUPPORT
ADAGONKÉNT 3750 MG BCAA, 2:1:1, TAURINNAL ÉS GLUTAMINNAL GAZDAGÍTVA

MI AZ A BCAA MAX SUPPORT?


A BCAA MAX SUPPORT 2:1:1 (l-leucin:l-valin:l-izoleucin) arányú elágazó láncú BCAA aminosav komplex, melynek célja a szervezet támogatása edzés alatt és után. A BCAA Max Supportot továbbá l-glutamin és taurin teszi hatékonyabbá. Az ALLNUTRITION BCAA MAX SUPPORT edzés előtt és után egyaránt elengedhetetlenül fontos.

 1. IGAZI SLÁGER! SOK EZER ELÉGEDETT VÁSÁRLÓ
 2. MAGAS MINŐSÉGŰ BCAA AMINOSAVPOR
 3. IDEÁLIS FORMULA
 4. AZ EGYIK LEGNÉPSZERŰBB ÉTREND-KIEGÉSZÍTŐ FAJTA
 5. VILÁGSZERTE BEVÁLT
 6. 11 FINOM ÍZ
 7. 3750 MG BCAAEGYETLEN ADAGBAN
 8. CSÖKKENTI AZ IZOMOK LEBOMLÁSÁT
 9. BIZTOSÍTJA A LEHETŐ LEGJOBB REGENERÁLÓDÁST
 10. SEGÍT A ZSÍRÉGETÉSBEN
 11. CSÖKKENTI AZ EDZÉS UTÁNI IZOMLÁZAT
 12. TÁMOGATJA A SZERVEZETET EDZÉS KÖZBEN ÉS UTÁN
 13. BÁRMILYEN SZINTŰ SPORTOLÓKNAK AJÁNLOTT
 14. SEGÍTI REGENERÁLÓDNI A KEMÉNY EDZÉS ÉS KEMÉNY MUNKA UTÁN
 15. NÉZZE MEG ALÁBB VIZSGÁLATAINKAT

BCAA MAX SUPPORT értékes étrend-kiegészítő fizikailag aktív, főként versenysportot űző embereknek. Ajánlott fogyasztása azonban több tényezőtől is függ, például a testfelépítéstől, az étrend céljától és típusától, az edzések gyakoriságától és intenzitásától. Minél alacsonyabb a zsírszövet szintje, minél nagyobb a kalóriahiány, minél alacsonyabb a szénhidrátbevitel, és minél keményebbek és gyakoribbak az edzések, annál több előnnyel jár a BCAA MAX SUPPORT alkalmazása, és annál nagyobb adagokat érdemes bevinni ezekből az aminosavakból.

BCAA – mi is ez valójában?

A BCAA, azaz az elágazó láncú aminosavak, a fizikailag aktív fogyasztók által leggyakrabban használt étrend-kiegészítők közé tartoznak. Mégpedig azért, mert a mindennapi gyakorlat és a kutatási eredmények egyaránt igazolják, hogy általában véve ezek az aminosavak jótékonyan hatnak a sportos alakra. A BCAA mozaiknév az angol „branched chain amino acids” kifejezésből ered, amelynek a jelentése „elágazó láncú aminosavak”. Az elnevezés a vegyületek specifikus felépítéséből ered. BCAA aminosavak: az esszenciális, úgynevezett exogén aminosavak csoportjába tartozó leucin, izoleucin és valin. Mivel a szervezet nem képes önállóan előállítani ezeket, ezért étkezéssel vagy táplálékkiegészítő formájában kell bevinni. A fehérjéket alkotó más aminosavakkal ellentétben a BCAA-aminosavaknak más a kémiai szerkezetük, egészen pontosan elágazó láncú alifás vegyület tartalmaznak, ráadásul nem a májban, hanem elsősorban az izomszövetben bomlanak le.

Mikor és milyen adagokban szedjünk BCAA MAX SUPPORT-ot?

Aktív fogyasztók számára ideális, ha edzés előtt vagy után szednek BCAA MAX SUPPORT-ot. A szervezetünkben az elvárt hatást eredményező optimális adag 10 g. Teljes védelem kialakítása érdekében az Allnutrition BCAA MAX SUPPORT-ot érdemes éhgyomorra vagy hosszantartó edzések közben fogyasztani.

BCAA étrend-kiegészítőnk fölösleges adalékanyagokat nem tartalmaz!

Gyakran előfordul, hogy BCAA termékekben nagyon sok színezéket tesznek az adott termék vizuális megjelenésének javítása céljából. Az ALLNUTRITION BCAA Max Support összetétele 100%-ban ideális, íze finom, és nincs hozzáadva más termék azért, hogy a termékre egyébként egyáltalán nem jellemző színe legyen . Felületén lévő halvány fehér üledék bizonyítja a leucin tényleges jelenlétét.

MIKOR FOGYASSZUNK BCAA MAX SUPPORT-OT?

NAPI 1-2 ADAG (7,5G). 150 ML VÍZBEN VAGY GYÜMÖLCSLÉBEN FELOLDVA.

Napi 1-2 adag. Egy adag: 7,5 g készítmény 150 ml vízben vagy gyümölcslében oldva. Edzések napján: egy adag edzés előtt, egy pedig az edzés után. Edzésmentes napokon: egy adag reggel éhgyomorra. Diétás élelmiszer. A termék nem helyettesíti a kiegyensúlyozott étrendet, elsősorban edzést végző személyeknek készült. Nem szabad túllépni az ajánlott napi mennyiséget! Figyelem! Használat után a csomagolást mindig vissza kell zárni! Száraz és hűvös helyen, gyermekektől elzárva tartandó.

Íz:
Tápérték:7,5 g (1 adag)
ebből BCAA 3750 mg
L-leucin 1875 mg
L-valin 937 mg
L-izoleucin 937 mg
L-glutamin 1500 mg
Taurin 1500 mg
Összetevők: 50% bcaa (25% l-leucin, 12,5% l-valin, 12,5% l-izoleucin), 20% l-glutamin, e414- e414 stabilizátor, savanyúságot szabályozó almasav, édesítőszer szukralóz
Vélemények száma az Ön nyelvén: 4
Más nyelvű vélemények száma: 293

Ügyfelek véleményei

21.01.2024
Ellenőrzött vásárlás
Íz: citrom

Hasznos volt ez az értékelés? 0 0
21.01.2024
Ellenőrzött vásárlás
Íz: meggy

Hasznos volt ez az értékelés? 0 0
09.11.2023
Ellenőrzött vásárlás
Íz: fekete ribizli

Finom-jó

Hasznos volt ez az értékelés? 0 0
21.04.2023
Ellenőrzött vásárlás
Íz: citrom

Finom

Hasznos volt ez az értékelés? 0 0

Az „Ellenőrzött vásárlás” szöveggel jelölt vélemény azt jelenti, hogy Allnutrition.hu áruházunkban fiókkal tudjuk igazolni az árut vásárló fogyasztót. Így ellenőrizzük a véleményírót, hogy valóban vásárolt-e termékeinkből, és a megvásárolt terméket használta-e.

FIGYELEM - a leírások másolása és terjesztését Boltunk Allnutrition.hu © 2024 tiltja. 1994. február 4-i törvény a szerzői és szomszédos - jogokról (Hiv. Közl.. 2006. évi 90. z., 631. tétel, a későbbi változtatásokkal)

Az Ön kosara (...)
A terméket hozzáadása megtörtént A terméket eltávolítása megtörtént Az Ön kosarába más berendezésből való termékek kerültek be Visszavezettük a kosarát a másik berendezésből