ALLNUTRITION

Beta Alanine 250g

Kiválasztott változat Kiválasztás
Változat
ALLNUTRITION

Citrulline 200g

Kiválasztott változat Kiválasztás
Változat
Hozzáadás a kosárhoz
5990Ft

Ez a termék átmenetileg nem kapható.

Ingyenes szállítás 16 990 Ft-tól

30% kedvezmény
Ajándék Nutlove + 30% kedvezmény 14 990 HUF felett
KÓD: LOVE
7368 személy vásárolta meg ezt a terméket

ALLNUTRITION Beta Alanine

ALLNUTRITION Beta Alanine
BETA ALANINE
KISZERELÉS: 250 G, ADAGMENNYISÉG: 62, BÉTA-ALANIN: 3600 MG

MI AZ A BETA ALANINE?

 1. LEGMAGASABB MINŐSÉGŰ BÉTA-ALANIN POR
 2. NÖVELI AZ ERŐKIFEJTÉSI LEHETŐSÉGEKET AEROB ÁTALAKULÁSOK SORÁN
 3. NÖVELI A VÁZIZMOK ELLENÁLLÓKÉPESSÉGÉT, TELJESÍTMÉNYÉT ÉS EREJÉT
 4. NÖVELI A ZSÍRMENTES IZOMTÖMEG MENNYISÉGÉT
 5. NÖVELI AZ EDZÉSEK HATÉKONYSÁGÁT
 6. NÖVELI AZ EDZÉSI TELJESÍTMÉNYT
 7. IZOMPUMPÁT ÉS IZOMTELÍTETTSÉG ÉRZÉST AD
 8. FELGYORSÍTJA AZ EDZÉS UTÁNI REGENERÁLÓDÁST
 9. ÉREZZE MAGÁBAN AZ ERŐT

A béta-alanin az aminosavak közé tartozó szerves vegyület. A béta-alanin többek között az edzéskor képződő tejsav okozta pH-csökkenést pufferelő karnozin erős előanyaga. Emiatt remek edzés utáni táplálékkiegészítő, befolyásolja a regenerációt, csökkenti a fizikai fáradtságot és antikatabolikus hatású.

A béta-alanin nemcsak a sérült izomszövetek helyreállítására gyakorol jelentős hatást, hanem emeltet táplálja is az izomszövetet, és növeli az izomrostok összehúzódási képességét, ezáltal lehetővé teszi, hogy nagyobb intenzitással dolgozzanak, következésképpen az edzés hosszabb és intenzívebb lehet. Ennek köszönhetően a béta-alanin nemcsak a katabolizmust csökkenti és az izomtömeg anabolizmusát teszi hatékonyabbá – hanem javítja a teljesítményt edzés alatt, így erőépítés és izomszövetépítés idején ideális étrend-kiegészítő.

ALLNUTRITION - Beta Alanine készítmény szedése állóképességi sportokat és állóképességi-erőnléti sportokat űző sportolóknak, főként intenzív edzések idején, javasolt.

MIKOR SZEDJÜNK BETA ALANINE KÉSZÍTMÉNYT?

NAPI 1 ADAG. KIMÉRT ADAGOKBAN FOGYASZTANI!

LEHETŐLEG EGY ADAGOT REGGEL ÉBREDÉSKOR, EGY ADAGOT PEDIG EDZÉS ELŐTT!

ALLNUTRITION Citrulline

ALLNUTRITION Citrulline
ALLNUTRITION CITRULLINE
KISZERELÉS: 200G , ADAGMENNYISÉG: 33, CITRULLINMALÁT: 5 G

MI AZ A CITRULLINE?

 1. MAGAS MINŐSÉGŰ CITRULLINMALÁT POR FORMÁJÁBAN
 2. AZ IZMOK MAXIMÁLIS OXIGÉNELLÁTÁSÁT BIZTOSÍTJA
 3. EMELI A NITROGÉNOXID SZINTJÉT
 4. CSÖKKENTI A FIZIKAI ÉS PSZICHÉS FÁRADTSÁGOT
 5. CSÖKKENTI A LAKTÁTFELESLEGET
 6. TÁMOGATJA A MAGAS FEHÉRJETARTALMÚ ÉTRENDEKET
 7. HATÉKONY EDZÉSEK AZ UTOLSÓ IZZADSÁGCSEPPIG
 8. FANTASZTIKUS ENERGIA ÉS HARCI KEDV
 9. ÁLMAI ALAKJA EGY KARNYÚJTÁSNYIRA

Az ALLNUTRITION CITRULLINE L-citrullin aminosav és malát (almasav) kombinációja. A citrullinmalát a laktátfelesleg csökkentésével segít az ATP-szint megőrzésében az izmok edzés utáni jobb regenerálódása érdekében.

A citrullin funkciója és alkalmazása:

A CITRULLIN egy endogén, nem fehérjeépítő aminosav, mely ornitinből keletkezik az emberi szervezetben. A citrullin természetes körülmények között előfordul élelmiszerekben, pl. görögdinnyében. A citrullin megfelelő szintje elengedhetetlen a karbamidciklus megfelelő lezajlásához, hatékony lefolyása pedig lehetővé teszi az aminosav-lebontás melléktermékének – az ammóniának – eltávolítását, ami magas fehérjetartalmú étrend esetén még inkább fontos.

A citrullin az argininnek is – annak az aminosavnak, amelyből a nitrogénoxid keletkezik – előanyaga, és egyben metabolitja is a részvételével végbemenő átalakulásoknak. Így az étrend-kiegészítő lehetőségei és lehetséges alkalmazásai meglehetősen széleskörűek.

Kinek ajánljuk ezt az étrend-kiegészítőt?

CITRULLINE készítményt főként azoknak ajánlott, akik különösen nagy intenzitású edzést végeznek, mint például a súlemelés, vagy rövidtávfutás. A kiváló pumpahatás elérése és a test izomzatának javítása érdekében a citrullinmalát taurinnal együtt is alkalmazható.

MIKOR FOGYASSZUNK ALLNUTRITION CITRULLINE KÉSZÍTMÉNYT?

EGY ADAG (6G) 250 ML VÍZBEN OLDVA, EDZÉS ELŐTT

ALLNUTRITION Beta Alanine

Ajánlott adagolás

1 adag 4 g (1 adagolókanál) 170 ml vízben oldva. Kimért adagokban fogyasztani! Lehetőleg egy adagot reggel ébredéskor, egy adagot pedig edzés előtt! Étrend-kiegészítő. A termék nem helyettesíti a kiegyensúlyozott étrendet, elsősorban edzést végző személyeknek készült. Ne lépje túl az ajánlott napi mennyiséget! Figyelem! Használat után a csomagolást mindig zárja vissza! Száraz és hűvös helyen, gyermekektől elzárva tartandó.

ALLNUTRITION Citrulline

Ajánlott adagolás

Egy adag (6g - 1 adagolókanál) 250 ml vízben oldva, edzés előtt. Napi 1 adagnál ne fogyasszon többet!

ALLNUTRITION Beta Alanine

Íz:
Tápérték:4 g (1 adag)
Béta-alanin 3200 mg
Összetevők: béta-alanin, maltodextrin, aroma, csomósodást gátló anyag: szilícium-dioxid, édesítőszerek: aszpartám, aceszulfám k

ALLNUTRITION Citrulline

Íz:
Tápérték:6 g (1 adag)
Citrullin-malát 5 g
ebből citrulina 2,8 g
Összetevők: citrulin-malát, maltodextrin, aromák, savanyúságot szabályozó anyag: nátrium-hidrogén-karbonát, édesítőszerek: aceszulfám k és szukralóz
Vélemények száma az Ön nyelvén: 0
Más nyelvű vélemények száma: 124

Ügyfelek véleményei

Az „Ellenőrzött vásárlás” szöveggel jelölt vélemény azt jelenti, hogy Allnutrition.hu áruházunkban fiókkal tudjuk igazolni az árut vásárló fogyasztót. Így ellenőrizzük a véleményírót, hogy valóban vásárolt-e termékeinkből, és a megvásárolt terméket használta-e.

FIGYELEM - a leírások másolása és terjesztését Boltunk Allnutrition.hu © 2023 tiltja. 1994. február 4-i törvény a szerzői és szomszédos - jogokról (Hiv. Közl.. 2006. évi 90. z., 631. tétel, a későbbi változtatásokkal)

Az Ön kosara (...)
A terméket hozzáadása megtörtént A terméket eltávolítása megtörtént Az Ön kosarába más berendezésből való termékek kerültek be Visszavezettük a kosarát a másik berendezésből