- A TERMÉK AZOK SZÁMÁRA KÉSZÜLT, AKIKNEK FONTOS AZ ALAKFORMÁLÁS
- 4 GYÓGYNÖVÉNYI KIVONATTAL ÉS KAFFEIN HOZZÁADÁSÁVAL KÉSZÜLT A JOBB HATÁS ÉRDEKÉBEN
- KÉNYELMES KAPSZULA FORMÁJÁBANli>
- TESZTELT ÉS BIZTONSÁGOS
- ENERGIÁT AD
- IDEÁLIS TÁMOGATÁS BÁRMILYEN TÍPUSÚ FIZIKAI AKTIVITÁSHOZ
Az ALLNUTRITION BURN4ALL FAT REDUCTOR egy kapszula-kiegészítő, amely támogatja az alakformálást. Minden fizikailag aktív ember számára ajánlott. Segít elérni álmaid formáját. Függetlenül attól, hogy milyen típusú tevékenységet végzel, a BURN4ALL FAT REDUCTOR megfelel számodra. A kiegészítő formula hatékony és tesztelt anyagokon alapszik.
A négy kivonat koffeinnel való kombinációja erős termogén hatású, segít az éhségérzet szabályozásában és javítja az anyagcserét. A további l-karnitin tartalma befolyásolja a zsírsavak oxidációját és hatékony energiaforrásként való felhasználásukat.
A BURN4ALL FAT REDUCTOR FŐ ELŐNYEI
KESERŰNARANCS-KIVONAT
Szinefrinként is ismert kémiai vegyület, mely köznyelven keserűnarancsnak nevezett citrusfélében fordul elő. A vegyület az alkaloidokként ismert anyagok csoportjába tartozik. Az adrenalinhoz és a tiraminhoz hasonlóan az idegrendszer szimpatikus részére hat. A keserűnarancs-kivonatot gyakran a leghatékonyabb zsírégető összetevőnek tartják, amely természetes eredetének köszönhetően fogyasztása teljes mértékben biztonságos.
ZÖLDTEA-KIVONAT
Fő összetevője az epigallokatekin-gallát, röviden EGCG, mely antioxidáns flavonoid. Kutatások támasztják alá, hogy a zöld tea elvileg a közvetlen testtömeg-csökkenést befolyásolja a legkevésbé, azonban először is egyértelműen a legbiztonságosabb, másodszor pedig számos olyan előnye van, amelyek miatt mindenkinek fogyasztania kellene. Kivétel nélkül. A zöld teában található polifenolok rendszeres bevitelével csökkenthető a koleszterinszint, erősödnek a csontok, javíthatók az emésztési folyamatok, és jelentős antioxidáns hatás érhető el, amely csökkenti a „stresszhormonok”, például a kortizol szintjét. A népszerű „Green Tea” segít a vércukorszint szabályozásában, felgyorsítja az anyagcserét, energiát ad, és segít leküzdeni az éhségérzetet.
KOFFEIN
Erről az anyagról gyakorlatilag már mindent leírtak. Energizál és élénkít. Nagyon gyorsan átjut a vér-agy gátat, így jó szövetségesünk a fogyókúra során gyakrabban ránk törő fáradtsággal és álmossággal szemben. A Burn4All 200 mg koffeint tartalmaz – ez az optimális adag, amelytől nem válunk ingerültté, és amely nem ad túl nagy "löketet".
GARCINIA CAMBOGIA
Magyarországon malabár tamarindként ismert, amely természetes körülmények között Indonéziában fordul elő, de Dél-Ázsiában és Afrika nyugati és középső részén is termesztik. Az évszázadok óta ismert és az indiaiak által gyakorta használt növény, mely természetes tulajdonságainak köszönhetően gyógyítja a reumát, jótékonyan hat az emésztőrendszerre és az érrendszerre. A 90-es évek elején kezdték vizsgálni a Garcinia cambogia karcsúsító hatását. Egyes kutatásokban a zsírszövetek akár 50%-os csökkenését is kimutatták a kontrollcsoport és a napi 1200 mg tamarindot fogyasztó csoport tagjai között. Ez rendkívül ígéretes eredmény.
TIROZIN
Feltételesen esszenciális aminosav, amely természetes módon a táplálékban, főként a fehérjék alkotóelemeként fordul elő. A sejtekben a fehérje szintéziséhez felhasznált 22 aminosav egyike. Az L-tirozin bevihető különféle magas fehérjetartalmú élelmiszerek és étrend-kiegészítők fogyasztásával. Sportolók szívesen fogyasztanak L-tirozint edzés előtt, gyakran koffeinnel kombinálva. Rendszeres bevitele csökkenti az alváshiány által kiváltott negatív hatásokat, befolyásolja a kognitív folyamatokat és emlékezőképességünket.
CAYENNE BORS
Pontosabban a kapszaicinnek nincs tápértéke, nincs benne se kalória, sem pedig más tápanyag. A magot kivéve a paprika minden részében megtalálható, bár abban a falban a legnagyobb a koncentrációja, amelyhez a mag hozzátapad. Bevált segítség a súlycsökkentésben. Ennek az az oka, hogy a kapszaicin egy hőmérséklet-érzékelő, vanilloid receptorhoz, a TRPV1-hez kötődik, amely akkor is indukálódik, amikor a test sejtjei fizikailag megégnek vagy megsérülnek. Bizonyítást nyert, hogy a kapszaicinek hatására megnő a hőtermelés és a szimpatikus rendszer aktivitása, ennek eredményeként pedig, adrenalin és noradrenalin szabadul fel a mellékvesékből.
FEKETEBORS-KIVONAT
A feketebors-szemekben előforduló, piperinként is ismert, alkaloid adja a bors jellegzetes, erős ízét. A piperin a bors „héjában” található, és egyre nagyobb népszerűségnek örvend. Karcsúsító és testünk termogenezisére kifejtett gyorsító (energiafogyasztást növelő) hatása miatt sok zsírégető készítményben alkalmazzák, de monopreparátumként is használatos. Érdekesség, hogy a feketebors gátolja a zsírszövetek képződését, antibakteriális hatású, és megakadályozza a sejtek öregedését. A piperinnek nagyon fontos tulajdonsága, hogy javítja az emésztést és a vitaminok felszívódását szervezetünkben. Kutatások igazolják, hogy már 15 mg piperin jótékonyan hat a B-vitaminok, a rezveratrol és az A-vitamin felszívódására. Miért érdemes piperint alkalmazni, ha ilyen népszerű fűszer alkotóeleme? A borsszemnek mindössze 5%-a piperin , ezért emésztőrendszerünk irritációja nélkül lehetetlen eleget bevinni belőle kizárólag bors fogyasztásával.
L-KARNITIN
Részt vesz a zsír összetevőinek – zsírsavaknak – az energiaközpontokba, pl. mitokondriumokba történő szállításában. A készítményben található króm hozzájárul a megfelelő makrotápanyagok megfelelő metabolizmusának és a vér megfelelő glükózszintjének fenntartásához. Az L-karnitin rendszeres fogyasztása elősegíti a testünkben felgyűlt zsír alapvető energiaforrásként történő felhasználását.
KRÓM
A krómpikolinát három vegyértékű krómból és pikolinsavból áll, mely az alapvető formánál jobb felszívódást biztosít. Kelátképző és gyulladáscsökkentő hatású. Az élethez és a szervezet normális működéséhez szükséges nélkülözhetetlen elem. A króm befolyásolja a zsírok és a glükóz metabolizmusát. A króm szedésével hatékonyabban szabadulhat meg a felesleges zsírszövetektől, és könnyebben szabályozható a vércukorszint. Csökkenti az étvágyat, leállítja az ún. farkaséhséget. Az izomtömeg növelését is befolyásolja, továbbá szabályozza a szervezet szénhidrát-háztartását. A szervezet megfelelő krómszintje elősegíti a rossz koleszterin (LDL) szintjének csökkenését és a jó koleszterin (HDL) szintjének növekedését.