- FINOM MANDULA FAHÉJAS FEHÉRCSOKOLÁDÉBAN
- LEGMAGASABB MINŐSÉGŰ ÖSSZETEVŐKBŐL ÁLL
- MALTITTAL ÉDESÍTVE
- HOZZÁADOTT CUKOR NÉLKÜL!
- A NAP BÁRMELY SZAKÁBAN KIVÁLÓ HARAPNIVALÓ
- TÖKÉLETES ÉDESSÉGPÓTLÓ
- 300 G MANDULAŐRÜLET
A NUTLOVE szerelem, mely függőséget okoz!
Az ALLNUTRITION NUTLOVE WHOLE NUTS ALMONDS IN WHITE CHOCOLATE AND CINNAMON ropogós mandula fahéjas fehércsokoládéban. Ha szereti a dióféléket, a fehércsokoládét és a fahéjat, akkor ez tökéletes snack az Ön számára. A fahéj hatására a mogyoró jellegzetesen édes-fűszeres ízű és aromájú lesz.
A "csokoládékéreg” alá rejtett mandula szervezetünk számára értékes tápanyagok forrása. Fehérjében és telítetlen „jó” zsírsavakban gazdag. A nagymennyiségű szénhidrát mellett a mandula B3-vitamint, E-vitamint és káliumot is tartalmaz.
A NUTLOVE WHOLE NUTS ALMONDS IN WHITE CHOCOLATE AND CINNAMON készítményben cukorhelyettesítőként maltitot használtunk, amely ugyanolyan arányban van benne, mint ha cukrot tettünk volna bele, így nem kell változtatni a recepten, és nem kell más hozzávalókkal helyettesíteni.
Az ALLNUTRITION NUTLOVE WHOLE NUTS ALMONDS IN WHITE CHOCOLATE AND CINNAMON készítmény számtalan módon felhasználható. Saláták, gyümölcs- vagy fagylaltos desszertek ízesítésére. Müzlihez, zabkásához vagy natúr joghurthoz is adható. Természetesen egyenesen a dobozból a legfinomabb.
MANDULA
A mandula tápértékét esszenciális telítetlen zsírsavtartalmának, kálium-, magnézium- és antioxidáns-, niacin- (PP) és a fiatalság vitaminjának tartott E-vitamin tartalmának köszönheti. Mivel gazdag ezekben az alkotóelemekben, támogatja a keringési rendszert és az agyműködést, segít sportolóknak, hogy kiemelkedő eredményeket érjenek el, és megkönnyíti a hatékony fogyókúrázást. Nem hiába nevezik a mandulát a diófélék királyának! Próbálja ki, hogy miként javít az Ön közérzetén!
Diók és magvak közül a mandula magas növényifehérje-tartalmával (kb. 21 g / 100 g) is kitűnik, amelyre a fizikailag aktív embereknek amúgy is fokozott igényük van, ráadásul az élelmirost-tartalma is különösen magas. A mandulában jelen lévő niacin megelőzi a fáradtságérzet. A mandulában jelen lévő magnézium befolyásolja az anyagcsere-változásokat, növeli a stressztűrő-képességet, megelőzi az izomgörcsöt. A gyomorpanaszok drámaian befolyásolják a sporteredményeket, ezért a sportolók szívesen nyúlnak olyan, rostban gazdag élelmiszerhez, mint amilyen a mandula. A mandulával bevitt kalória igazi energiainjekció!
FAHÉJ
A fahéj számos egészséges anyag kincstára – közülük a fahéjaldehid a legfontosabb, emiatt van annyira különleges illata a fahéjnak. A fahéj energiát és vitalitást ad, remek kalcium-, vas- és mangánforrás. Élénkíti az emésztést, rostokkal látja el a szervezetet rosttal, megelőzi a túlzott savtermelést, és hasfogó hatású. Lelassítja a baktériumok és az élesztő fejlődését és harcát, így természetes tartósítószerként is alkalmazható. Gyulladáscsökkentő hatású.