Biotin

Osztályozás
Biotin

4

BIOTIN FOLSAVVAL, SZELÉNNEL ÉS CINKKEL DÚSÍTVA 5000% *RI ADAGONKÉNT A CINK A BIOTIN ÉS A SZELÉN HOZZÁJÁRULNAK AZ EGÉSZSÉGES HAJ ÉS BŐR MEGŐRZÉSÉHEZ AZ CSOMAGOLÁS E...

2 490 Ft

A biotin, más néven B7-vitamin vagy H-vitamin egy vízben oldódó tápanyag, amely kulcsszerepet játszik a makrotápanyagok anyagcseréjében, és támogatja a bőr, a haj és a köröm egészségét. A biotin nélkülözhetetlen a keratin, a haj és a köröm fő alkotóelemét képező szerkezeti fehérje előállításához. Fontos továbbá az idegrendszer egészségéhez és támogatja az energiaanyagcsere megfelelő működését.

Milyen előnyei vannak a biotinnak?

A biotin nélkülözhetetlen a haj és a körmök egészséges növekedéséhez, segít megerősíteni azokat és megelőzni a töredezést. Támogatja a bőr egészségét is, segít megőrizni a bőr rugalmasságát és egészséges kinézetét. A biotin kulcsszerepet játszik a makrotápanyagok, például a fehérjék, zsírok és szénhidrátok anyagcseréjében, ami fontos a megfelelő energiaszint és az idegrendszer egészségének fenntartásához. A biotin rendszeres pótlása a mentális egészséget is támogathatja, segíthet a stressz csökkentésében és a hangulat javításában.

Miért szedjen biotint?

A biotinbevitel különösen előnyös azok számára, akik olyan problémákkal küzdenek, mint a hajhullás, a törékeny körmök és a száraz, irritált bőr. A rendszeres pótlás segíthet javítani e szövetek megjelenését és állapotát, elősegítve az egészséges haj- és körömnövekedést, és javítva a bőr általános egészségét. A biotin az egészséges anyagcsere fenntartásához is fontos, és támogatja az idegrendszer egészségét, ami az általános jó közérzetet és energiaszintet jelenti.

Hogyan építsem be a biotint a napi étrendembe?

A biotin étrend-kiegészítőkön keresztül juttatható a szervezetbe, amelyek kapszula, tabletta vagy folyadék formájában kaphatók. Az is jó ötlet, ha az étrendbe biotinban gazdag élelmiszereket is beiktatunk, például tojást, dióféléket, magvakat, halat és teljes kiőrlésű gabonából készült termékeket. A biotin rendszeres bevitele megfelelő étrenddel kombinálva látható eredményeket hozhat egészségesebb haj, erősebb körmök és ragyogó bőr formájában.

Források:

  • https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/29087214/
  • https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC3677389/
  • https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/18348448/
Az Ön kosara (...)
A terméket hozzáadása megtörtént A terméket eltávolítása megtörtént Az Ön kosarába más berendezésből való termékek kerültek be Visszavezettük a kosarát a másik berendezésből
A kosár értéke : ...
A termék ára tartalmazza az ÁFA összegét
A terméket hozzáadása megtörtént
A termék ára tartalmazza az ÁFA összegét