Hozzáadás a kosárhoz
3590Ft
19 Ft / 1 kapszula
Mennyiség:
 

Ingyenes szállítás 16 990 Ft-tól

1324 személy vásárolta meg ezt a terméket

  • Táplálja és regenerálja a porcokat és az ízületi szalagokat

  • Védi a túlterhelt ízületeket – sportolóknak és túlsúlyos embereknek ajánlott (nem tartalmaz cukrot!)

  • Javítja a haj, a bőr és a körmök állapotát

  • Étrendkiegészítő az ízületi degeneratív betegségek esetén


A FLEXIT GELLACOL egy étrendkiegészítő, amely két összetevő kombinációja - egy jól felszívódó hidrolizátum zselatint és C-vitamint, amely segíti a kollagéntermelést a csontok és a porcok megfelelő működése érdekében. A Flexit vonal termékei nemcsak a sportolók és a fizikailag többé-kevésbé aktívaknak alkalmas, de azoknak is, akik ki vannak téve nagy túlterhelések, amelyek pl. a fizikai munkával járnak. Nagyobb hatékonysággal bír, ha FLEXIT LIQUID-dal együtt fogyasztjuk.

4-6 kapszula étkezések között. Kiegészítés ideje: az egész csomag elfogyasztásáig. Az ízületek fokozott igénybevételével a fogyasztás napi 8 kapszulára emelhető.
Napi maximum 8 kapszula a megengedett adag! Ne lépje túl az ajánlott napi adagot!

Íz: Alapértelmezett
Tápérték:1 kapszula/tabletta8 kapszula / tabletta (1 adag)
Zselatin hidrolizátum 329 mg 2632 mg
C vitamin 15 mg / 18,75%* 120 mg / 150%*
*RWS - referencia beviteli érték
Összetevők: zselatin hidrolizátum, zselatin kapszula (zselatin, színezékek: titán-dioxid, vas-oxid), l-aszkorbinsav (c-vitamin), térfogatnövelő: zsírsavak magnéziumsói
Vélemények száma az Ön nyelvén: 0
Más nyelvű vélemények száma: 5

Ügyfelek véleményei

Az „Ellenőrzött vásárlás” szöveggel jelölt vélemény azt jelenti, hogy Allnutrition.hu áruházunkban fiókkal tudjuk igazolni az árut vásárló fogyasztót. Így ellenőrizzük a véleményírót, hogy valóban vásárolt-e termékeinkből, és a megvásárolt terméket használta-e.

FIGYELEM - a leírások másolása és terjesztését Boltunk Allnutrition.hu © 2023 tiltja. 1994. február 4-i törvény a szerzői és szomszédos - jogokról (Hiv. Közl.. 2006. évi 90. z., 631. tétel, a későbbi változtatásokkal)

Az Ön kosara (...)
A terméket hozzáadása megtörtént A terméket eltávolítása megtörtént Az Ön kosarába más berendezésből való termékek kerültek be Visszavezettük a kosarát a másik berendezésből