Hozzáadás a kosárhoz
A terméket hozzáadása megtörtént
16490Ft
3 817 Ft / 100 g

Ez a termék átmenetileg nem kapható.

Ingyenes szállítás 18 990 Ft-tól

324 személy vásárolta meg ezt a terméket
  • Exogén aminosavak, extra adag energiával, zöld kávéból és zöld teából
  • Az EAA teljes spektruma - 10 g aminosav
  • 100 mg természetes koffein
  • Nem tartalmaz hozzáadott cukrot
  • Zöld kávé és zöld tea kivonat
  • Felgyorsítja az edzés utáni regenerációt
  • Támogatja az izomtömeg építését

Miközben éled az életedet a mai stresszes világban, szükséged lehet egy megbízható partnerre, aki segít kielégíteni az energiaszükségleted. A sporttáplálkozás világának első számú márkája az EAA Energy-t kínálja neked. EEA Energy meghódította az EAA iránti erős keresletet, az elmúlt években. Az új EAA az Amino Energy továbbfejlesztett változata!

Esszenciális aminosavak, koffein és C-vitamin kombinált keverékét hoztuk létre, hogy támogassa az energiakészleted, az összpontosítást és biztosítsa az esszenciális aminosavak teljes készletét. Minden adag 10 g EEA-t ad, és nem tartalmaz cukrot. Az EAA Energy célja, hogy erőteljes lökést adjon edzés előtt, vagy egyszerűen csak támogassa energiaszintedet a nap folyamán.

Adj hozzá 4 adagolókanálnyit (16 g), 600 ml hideg vízhez. Jól keverd össze. Naponta egyszer lehet használni.

Etykieta produktu

Kliknij aby powiększyć

Kliknij aby powiększyć

Íz:
*RWS - referencia beviteli érték **CFU - colony-forming unit
Összetevők:
Vélemények száma az Ön nyelvén: 0
Más nyelvű vélemények száma: 3

Ügyfelek véleményei

Az „Ellenőrzött vásárlás” szöveggel jelölt vélemény azt jelenti, hogy Allnutrition.hu áruházunkban fiókkal tudjuk igazolni az árut vásárló fogyasztót. Így ellenőrizzük a véleményírót, hogy valóban vásárolt-e termékeinkből, és a megvásárolt terméket használta-e.

FIGYELEM - a leírások másolása és terjesztését Boltunk Allnutrition.hu © 2024 tiltja. 1994. február 4-i törvény a szerzői és szomszédos - jogokról (Hiv. Közl.. 2006. évi 90. z., 631. tétel, a későbbi változtatásokkal)

Az Ön kosara (...)
A terméket hozzáadása megtörtént A terméket eltávolítása megtörtént Az Ön kosarába más berendezésből való termékek kerültek be Visszavezettük a kosarát a másik berendezésből