Hozzáadás a kosárhoz
A terméket hozzáadása megtörtént
-11% 6 590 Ft 5890Ft
11 Ft / 1 tabletta
A termék legalacsonyabb kiskereskedelmi ára az akciót megelőző 30 naponbelül: 5 890 Ft
Mennyiség:
 

Ingyenes szállítás 18 990 Ft-tól

30% Kedvezmény - DIÉTÁS ÉLELMISZER kategóriára
KÓD: LOVE
918 személy vásárolta meg ezt a terméket
KOLAGEN GOLD
CSOMAG: 500 TABLETTA ADAGOLÁS: 125 HIDROLIZÁLT KOLLAGÉN: 2000MG

MIÉRT A KOLLAGÉN GOLD-OT HASZNÁLD?

  1. A NAPI ADAG (8 TABLETTA) 4000 MG MARHAKOLLAGÉN HIDROLIZÁTOT TARTALMAZ
  2. A TERMÉK AROMA- ÉS SZÍNMENTES, CUKROT- ÉS ÉDESÍTŐSZERT NEM TARTALMAZ
  3. KIVÁLÓ MINŐSÉGŰ HIDROLIZÁLT KOLLAGÉN TARTALMAZ
  4. VÉDI AZ ÍZÜLETEKET ÉS A PORCOK
  5. NÖVELI AZ ÍZÜLET MOBILITÁSÁT
  6. JAVÍTJA A BŐR, HAJ ÉS KÖRÖM MEGJELENÉSÉT
  7. TÖBB MINT KÉT HÓNAPOS KIEGÉSZÍTÉS EGY DOBOZBAN

Az SFD KOLLAGÉN GOLD egy hidrolizált szarvasmarha-kollagént tartalmazó tabletta formájú étrend-kiegészítő, amelyet azoknak ajánlanak, akiknek fontos a bőr egészséges megjelenése, valamint sportolóknak, sportsérülések után, lábadozás alatt.

Mi az a kollagén?

A kollagén a kötőszövet fő fehérje forrása, támogatja az izmok, csontok, fogak, ízületek és erek megfelelő működését. Megfelelő feszességet, rugalmasságot biztosít a bőrnek. Mennyisége a szervezetben 25 éves kor után természetesen csökken, ezért érdemes gondoskodni a pótlásáról és a megfelelő mennyiségről az étrendben. A szervezetben a kollagénrostok természetes lebomlása a bőr feszességének csökkenése, az első ráncok megjelenése, elszíneződés és egyéb tökéletlenségek formájában látható.

Milyen előnyei vannak a hidrolizált kollagénnek?

A kollagén főként három aminosavból, a prolinból, a hidroxiprolinból és a glicinből áll, hosszú és szorosan csavart láncok formájában. Ez a konstrukció tartós és erős szerkezetűvé teszi, másrészt korlátozza a bélfalon való átjutást, még az emésztési szakasz után is. A hidrolízis folyamata a kollagénnel összefüggésben a szövetek kisebb molekulákra - peptidekre - bomlására utal, amelyek a hidratációnak köszönhetően könnyebben behatolnak és kötődnek a szövetekbe.

Ezenkívül a hidrolízis folyamat stabilitást ad a terméknek, ami korlátozza a tartósítószerek használatát. Összefoglalva, a hidrolizátum a kollagén leginkább felszívódó formája nagy stabilitása és kis részecskemérete miatt.

MIKOR HASZNÁLD A KOLLAGÉN GOLD-OT?

HASZNÁLJON 4 TABLETTÁT (NAPI KÉTSZER) VÍZZEL.

Vegyen be 4 tablettát naponta kétszer vízzel. ne haladja meg a napi két adagot (8 tabletta).

Használat után mindig zárja le a csomagolást.

Tápérték:4 kapszula / tabletta (1 adag)
Kollagén hidrolizátum 2000 mg
Összetevők: kollagén hidrolizátum, térfogatnövelő anyag: mikrokristályos cellulóz, csomósodást gátló szerek: kalcium-foszfátok, zsírsavak magnézium sói, szilícium-dioxid
Allergének: származékait tartalmazhatja: glutént tartalmazó gabonafélék, szójabab, tej, tojás
Vélemények száma az Ön nyelvén: 0
Más nyelvű vélemények száma: 6

Ügyfelek véleményei

Az „Ellenőrzött vásárlás” szöveggel jelölt vélemény azt jelenti, hogy Allnutrition.hu áruházunkban fiókkal tudjuk igazolni az árut vásárló fogyasztót. Így ellenőrizzük a véleményírót, hogy valóban vásárolt-e termékeinkből, és a megvásárolt terméket használta-e.

FIGYELEM - a leírások másolása és terjesztését Boltunk Allnutrition.hu © 2024 tiltja. 1994. február 4-i törvény a szerzői és szomszédos - jogokról (Hiv. Közl.. 2006. évi 90. z., 631. tétel, a későbbi változtatásokkal)

Az Ön kosara (...)
A terméket hozzáadása megtörtént A terméket eltávolítása megtörtént Az Ön kosarába más berendezésből való termékek kerültek be Visszavezettük a kosarát a másik berendezésből