Méret:
2xl
m
xl
Hozzáadás a kosárhoz
A terméket hozzáadása megtörtént

T-SHIRT Be Proud Black SFD WEAR1db

0 véleményből 0

Ellenőrizze a többit

T-SHIRT Pumping David Black (1szt)
T-SHIRT Party Bear Black (1szt)
T-SHIRT Big Logo Black (1szt)
T-SHIRT Wild Horn Black (1szt)
T-SHIRT Old School Black (1szt)
T-SHIRT Dream Big Black (1szt)
T-SHIRT Be Proud Black (1szt)
-20% 8 990 Ft 7190Ft
7 190 Ft / 1 szt.
A termék legalacsonyabb kiskereskedelmi ára az akciót megelőző 30 naponbelül: 7 190 Ft
és kosárhoz adás
 

Ingyenes szállítás 18 990 Ft-tól

30% Kedvezmény - DIÉTÁS ÉLELMISZER kategóriára
KÓD: LOVE
  • PRÉMIUM MINŐSÉG: 100% PAMUT
  • FITTED
  • TÖKÉLETES MÉRETŰ KEREK NYAKKIVÁGÁS
  • TARTÓS SFD LOGÓ NYOMTATÁS
  • ESZTÉTIKUS ÉS KÉNYELMES VISELET

Az SFD T-SHIRT BE PROUD BLACK több mint egy póló, ez a stílusod valódi kifejezője, amely tökéletesen illeszkedik a fizikai aktivitás és a sportos szellem világához.

Divatos szabás és tökéletes illeszkedés:

A T-shirt a kényelem és a divatos dizájn tökéletes kombinációját szem előtt tartva készült. Szabásának köszönhetően tökéletes illeszkedést biztosít, kiemelve sziluetted előnyeit. Nem korlátozza a mozgását edzés közben, ugyanakkor rendkívül vonzóan néz ki.

Egyedi részletek:

  • KEREK NYAKKIVÁGÁS: A NYAKKIVÁGÁS SOKOLDALÚ SZABÁSA KARAKTERT KÖLCSÖNÖZ A PÓLÓNAK, MIKÖZBEN VISSZAFOGOTT MARAD ÉS ALKALMAZKODIK A KÜLÖNBÖZŐ STÍLUSOKHOZ.
  • KESKENY SZALAGOZÁS: A PRECÍZEN KIDOLGOZOTT KESKENY SZALAGOZÁS A NYAKNÁL ÉS AZ UJJAKNÁL BIZTOSÍTJA A TERMÉK KÉNYELMÉT ÉS TARTÓSSÁGÁT.
  • VARRÁS: AZ APRÓLÉKOSAN KIDOLGOZOTT VARRÁS AZ UJJAK ALJÁN ÉS A PÓLÓ ALJÁN KIEMELI A MASSZÍV KIVITELEZÉST ÉS A RÉSZLETEKRE VALÓ ODAFIGYELÉST.

FITTED illeszkedés:

Ez nem csak egy újabb laza póló. A FITTED szabás biztosítja, hogy a póló tökéletesen üljön a testeden, kiemelve a sziluetted előnyeit. Nemcsak jól néz ki, hanem mozgásszabadságot és maximális kényelmet is biztosít bármilyen tevékenység során.

Adj egy csipetnyi stílust és funkcionalitást ruházati gyűjteményedhez az SFD T-SHIRT BE PROUD BLACK. modellel. Akár az intenzív edzőtermi edzések, akár a szabadtéri futás rajongója vagy, vagy egyszerűen csak értékeled a sportos hétköznapi megjelenést, ez a póló kiváló választás lesz.

A póló méretei

Mellkas szélessége (cm): M: 51, L: 54, XL: 57, 2XL: 60, 3XL: 64

Teljes mezhossz (cm): M: 71, L: 73, XL: 75, 2XL: 77, 3XL: 79

Ügyfelek véleményei

Az „Ellenőrzött vásárlás” szöveggel jelölt vélemény azt jelenti, hogy Allnutrition.hu áruházunkban fiókkal tudjuk igazolni az árut vásárló fogyasztót. Így ellenőrizzük a véleményírót, hogy valóban vásárolt-e termékeinkből, és a megvásárolt terméket használta-e.

FIGYELEM - a leírások másolása és terjesztését Boltunk Allnutrition.hu © 2024 tiltja. 1994. február 4-i törvény a szerzői és szomszédos - jogokról (Hiv. Közl.. 2006. évi 90. z., 631. tétel, a későbbi változtatásokkal)

Az Ön kosara (...)
A terméket hozzáadása megtörtént A terméket eltávolítása megtörtént Az Ön kosarába más berendezésből való termékek kerültek be Visszavezettük a kosarát a másik berendezésből