Hozzáadás a kosárhoz
A terméket hozzáadása megtörtént
A termék ára tartalmazza az ÁFA összegét
4490Ft
22 Ft / 1 kapszula
27% áfát tartalmaz
Mennyiség:
 
-10% MINDENRE KÓD: ALL10
28450 személy vásárolta meg ezt a terméket
ALLNUTRITION D3 2000
KISZERELÉS: 200 LÁGYKAPSZULA, ADAGMENNYISÉG: 200 D3-VITAMIN: 2000 IU
MIÉRT FOGYASZD AZ ALLNUTRITION D3 2000 KÉSZÍTMÉNYT?
  1. MOST TÖBB D3 2000 VITAMIN NAGYOBB, GAZDASÁGOSABB KISZERELÉSBEN – 200 KAPSZULA
  2. A D-VITAMIN SEGÍTI A KALCIUM ÉS A FOSZFOR MEGFELELŐ FELSZÍVÓDÁSÁT/FELHASZNÁLÁSÁT
  3. SEGÍTI A CSONTOK EGÉSZSÉGÉNEK MEGŐRZÉSÉT ÉS AZ IZMOK MEGFELELŐ MŰKÖDÉSÉT
  4. SEGÍTI A FOGAK EGÉSZSÉGÉNEK MEGŐRZÉSÉT
  5. SEGÍT AZ IMMUNRENDSZER MEGFELELŐ MŰKÖDÉSÉBEN
  6. FIZIKAILAG AKTÍV ÉLETET ÉLŐKNEK AJÁNLJUK
Az ALLNUTRITION D3 2000 a mindennapos étrendet egészíti ki a szervezet megfelelő működéséhez elengedhetetlen D-vitaminnal. Praktikus és kényelmes lágykapszula formájának köszönhetően e remek étrend-kiegészítő könnyen szedhető. A készítménnyel akár az ajánlott D-vitamin mennyiség 1000%-a is bevihető!

A D-vitamin kétféle formában fordul elő: kolekalciferol formájában (a bőrben szintetizálva vagy élelmiszer bevitelével) és ergokalciferol formájában (élesztőben és ehető gombákban előforduló ergoszterolból keletkezve). Ezek olyan kiindulási anyagok, melyek a szervezetben aktív vegyületekké alakulnak át – hatásuk hasonló lesz a hormonokéhoz.

A D-vitamin vagy más néven napvitamin segíti a kalcium és a foszfor megfelelő felszívódását, segít a csontozat és a fogak egészségének megőrzésében, valamint pozitív hatással van az izmok és az immunrendszer megfelelő működésére.

Az ALLNUTRITION D3 2000 különösen fizikailag aktív életet élőknek és azoknak ajánlott, akik számára fontos jó erőnlétük és egészségük megőrzése.

MIKOR FOGYASSZ ALLNUTRITION D3 2000 KÉSZÍTMÉNYT?
1NAPI 1 KAPSZULÁT VEGYÉL BE VÍZZEL.

ŐSZI-TÉLI IDŐSZAKBAN AJÁNLOTT.

Ajánlott adagolás Napi 1 kapszulát vegyél be vízzel.Figyelmeztetések: Az ajánlott napi fogyasztási adagot nem szabad túllépni. A termék bármelyik összetevőjével szembeni érzékenység esetén nem szabad a készítményt alkalmazni. Az eltarthatósági idő lejárta után tilos az étrend-kiegészítőt elfogyasztani. Az eltarthatósági idő a csomagolás oldalán található. Felnőtteknek szánt készítmény. Alvadásgátló gyógyszerek szájon át történő alkalmazása esetén a D-vitamint a véralvadási folyamatban a kalciummal történő interakciója miatt eltérő időpontban ajánlott bevenni. Az étrendkiegészítő nem helyettesíti a változatos étrendet. Kiegyensúlyozott étrend és egészséges életmód javasolt.

Tápérték:1 kapszula / tabletta (1 adag)
D3 vitamin 50 µg / 1000%*
*RWS - referencia beviteli érték
Összetevők: szójabab mag olaj, kapszulahéj: zselatin, glicerol-nedvesítőszer: glicerin, víz, d-vitamin (kolekalciferol)

Ügyfelek véleményei

Az „Ellenőrzött vásárlás” szöveggel jelölt vélemény azt jelenti, hogy Allnutrition.hu áruházunkban fiókkal tudjuk igazolni az árut vásárló fogyasztót. Így ellenőrizzük a véleményírót, hogy valóban vásárolt-e termékeinkből, és a megvásárolt terméket használta-e.

FIGYELEM - a leírások másolása és terjesztését Boltunk Allnutrition.hu © 2024 tiltja. 1994. február 4-i törvény a szerzői és szomszédos - jogokról (Hiv. Közl.. 2006. évi 90. z., 631. tétel, a későbbi változtatásokkal)

Az Ön kosara (...)
A terméket hozzáadása megtörtént A terméket eltávolítása megtörtént Az Ön kosarába más berendezésből való termékek kerültek be Visszavezettük a kosarát a másik berendezésből
A kosár értéke : ...
A termék ára tartalmazza az ÁFA összegét