Recept őszi zabkásához mogyoróvajjal, almával és fahéjjal

Ősszel különösen értékeljük azokat a reggeliket, amelyek felmelegítenek minket, és egyúttal bevezetnek a nap nyugodt ritmusába. Ez a zabkása krémes alapot, fahéjas aromát és az alma természetes édességét ötvözi, így olyan íze van, mint egy reggeli desszertnek, amely egyszerre laktató és kellemes otthoni kényelmet nyújt.

őszi zabkása mogyoróvajjal, almával és fahéjjal

  1. Krémes, aromás és tele őszi ízekkel
  2. Hozzávalók
  3. Elkészítés
  4. Kalória és makronutriensek (1 adag)
  5. Miért érdemes elkészíteni?

Krémes, aromás és tele őszi ízekkel

A sűrű textúra, a vaníliás skyr és az almás gyümölcsös szósz harmonikus kompozíciót alkotnak, amelyet a mogyoróvaj ropogós íze tör meg. Ez egy olyan reggeli, amely mind a klasszikus zabkása rajongóit, mind azokat is elvarázsolja, akik inkább a desszertszerű reggeliket kedvelik.

Hozzávalók

Elkészítés

Egy serpenyőben keverje össze a zabpelyhet, a tejet, a pudingpor keveréket és az aromás cseppeket sült alma és fahéj ízzel. Folyamatosan kevergetve melegítsük, amíg a zabkása besűrűsödik és krémes lesz. Vegyük le a tűzről, és keverjük hozzá a vaníliás skyr-t, hogy selymes állagú legyen. Tegyük a zabkását egy tálba, és díszítsük almás kompóttal, ropogós mogyoróvajjal és egy csipet fahéjjal. Azonnal tálaljuk, lehetőleg melegen.

Kalória és makronutriensek (1 adag)

Energia: 480 kcal

Fehérje: 23,7 g

Zsír: 13 g

Szénhidrát: 49 g

Miért érdemes elkészíteni?

Mert ez egy gyors és hatékony módja annak, hogy tápláló reggelit készítsünk, amely egyszerre laktató és könnyű. Csak néhány hozzávalóra van szükségünk ahhoz, hogy egy tálka ízletes, krémes textúrájú, őszi aromákkal teli ételt készítsünk, amely minden reggelt élvezetesebbé tesz.

ÁRUCIKK ÉRTÉKELÉSE:
0 / 5 5 0
SFD